Wolfstraat 26 2870 Liezele-Puurs Sint-Amands © Laenenveld 2019
Bed & Breakfast
Inchecken: Ma-Vr tussen 17:00 en 22:00u (uitzonderingen op aanvraag); Za-Zo tussen 15:00 en 20:00u Uitchecken: tot 11:00u Reservatie- en annuleringsvoorwaarden Bij reservatie krijgt u een bevestiging en vragen wij u een voorschot van 50%. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor de incheckdatum zien wij ons genoodzaakt het voorschot als annulatiekost te behouden. Bij non-show of annulering de dag van aankomst wordt 100% van de kamerprijs aangerekend. IBAN BE26 7340 0721 8829 Swift code Er kan cash betaald worden of met Visa, Mastercard, AMEX.
Onze B&B gaat over jezelf verwennen. Niet alleen met mooie materialen en lekker eten maar vooral met de luxe van rust en gezelligheid. Bij ons geen ‘standaard’ verblijf, geen kwantiteit maar kwaliteit. In alles wat we aanbieden. Wij ontvangen onze gasten graag vanaf de late namiddag. Het bed in onze kamers is zalig luxueus, in de warme badkamer liggen zachte handdoeken en Rituals douchegel en shampoo te wachten. Bij het ontbijt hoort vers geperst fruitsap, gerookte zalm met verse eitjes van onze kippen, witte en bruine pistolets, warme croissants, yoghurt, granola, kaas, charcuterie en huisgemaakte confituur, ... Water, koffie en thee zijn altijd beschikbaar en andere dranken liggen in de frigo. Parkeren kan je bij ons gewoon veilig op de oprit. Wij hebben ook een oplaadpunt voor electrische wagens. Graag op voorhand reserveren om teleurstelling te vermijden. Voor de Deluxe kamer vragen wij €110/nacht en voor onze Suite €130. Voor het ontbijt vragen wij €20 per persoon. Inchecken kan zoals gezegd vanaf de late namiddag, uitchecken in de week tot 11u, ‘s zondags tot 12u. Bij reservatie vragen wij een voorschot van 50% van de totale kost. Wij helpen jullie ook graag met tips en reservaties voor restaurants of interessante activiteiten in onze buurt.

DELUXE

Grote kamer met badkamer (30m²) Groot 2-persoonsbed Boxspring met extra-dikke luxueuze matras Grote badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo €110 per nacht (+€20/ontbijt)

SUITE

Grote kamer met badkamer (38m²) Groot 2-persoonsbed Boxspring met extra-dikke luxueuze matras Grote badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo €130 per nacht (+€20/ontbijt)
RESERVEER NU ON-LINE
Reservaties per mail naar info @ laenenveld.be Reservaties per mail naar info @ laenenveld.be
Speciale voorwaarden voor business klanten gedurende de week

DELUXE

Grote kamer met badkamer (30m²) Groot 2-persoonsbed Boxspring met extra-dikke luxueuze matras Grote badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo
€110 per nacht (+€20/ontbijt)

SUITE

€130 per nacht (+€20/ontbijt)
Grote kamer met badkamer (38m²) Groot 2-persoonsbed Boxspring met extra-dikke luxueuze matras Grote badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo
Bed & Breakfast
RESERVEER NU ON-LINE
Inchecken: Ma-Vr tussen 17:00 en 22:00u (uitzonderingen op aanvraag); Za-Zo tussen 15:00 en 20:00u Uitchecken: tot 11:00u Reservatie- en annuleringsvoorwaarden Bij reservatie krijgt u een bevestiging en vragen wij u een voorschot van 50%. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor de incheckdatum zien wij ons genoodzaakt het voorschot als annulatiekost te behouden. Bij non- show of annulering de dag van aankomst wordt 100% van de kamerprijs aangerekend. IBAN BE26 7340 0721 8829. Er kan cash betaald worden of met Visa, Mastercard, AMEX.
Onze B&B gaat over jezelf verwennen. Niet alleen met mooie materialen en lekker eten maar vooral met de luxe van rust en gezelligheid. Bij ons geen ‘standaard’ verblijf, geen kwantiteit maar kwaliteit. In alles wat we aanbieden. Wij ontvangen onze gasten graag vanaf de late namiddag. Het bed in onze kamers is zalig luxueus, in de warme badkamer liggen zachte handdoeken en Rituals douchegel en shampoo te wachten. Bij het ontbijt hoort vers geperst fruitsap, gerookte zalm met verse eitjes van onze kippen, witte en bruine pistolets, warme croissants, yoghurt, granola, kaas, charcuterie en huisgemaakte confituur, ... Water, koffie en thee zijn altijd beschikbaar en andere dranken liggen in de frigo. Parkeren kan je bij ons gewoon veilig op de oprit. Wij hebben ook een oplaadpunt voor electrische wagens. Graag op voorhand reserveren om teleurstelling te vermijden. Voor de Deluxe kamer vragen wij €110/nacht en voor onze Suite €130€/nacht. Voor het ontbijt vragen wij €20 per persoon. Inchecken kan zoals gezegd vanaf de late namiddag, uitchecken in de week tot 11u, ‘s zondags tot 12u. Bij reservatie vragen wij een voorschot van 50% van de totale kost. Wij helpen jullie ook graag met tips en reservaties voor restaurants of interessante activiteiten in onze buurt.
Reservaties per mail naar info @ laenenveld.be Reservaties per mail naar info @ laenenveld.be
Speciale voorwaarden voor business klanten gedurende de week